Szűrés

A(z) Huawei AppGallery kulcsszót tartalmazó cikkek

Huawei Ads: Hárommilliárd hirdetés naponta

2022. november 13. -

Új üzleti eredményeket és innovációkat jelentett be a Huawei a lisszaboni Web Summit keretében megrendezett éves fejlesztői csúcskonferenciáján, a HDC.Europe-on. A vállalat ismertette saját ökoszisztémája, a Huawei Mobile Services (HMS) növekedési eredményeit is: a többi között két éve elindult hirdetési platformja, a Huawei Ads már napi hárommilliárd hirdetést jelenít meg, és várhatóan további 400 százalékkal nő 2023-ban. A Huawei az eseményen díjazta a platform legjobb mobilalkalmazásait, hirdetőit és ügynökségeit is. 

Tovább

Megújult a Huawei alkalmazásboltja, az AppGallery

2022. október 16. -

Megújult a Huawei alkalmazás-áruháza, az AppGallery, amely ezentúl minden eddiginél egyszerűbben működik. A gyártó appboltja egybeolvadt a Petal Search intelligens appkeresővel, így már közvetlenül, külön keresőmotor segítsége nélkül elérhető az androidos alkalmazások széles választéka. Minden alkalmazást négylépcsős biztonsági ellenőrzésnek vetnek alá, és folyamatos jelzést kapunk az esetleges frissítésekről is. Az AppGallery mára a harmadik legnagyobb alkalmazásbolttá fejlődött globális szinten, tíz százalékkal növelte felhasználói számát Kínán kívül az elmúlt egy évben, és már több mint 580 millió aktív havi felhasználóval rendelkezik a világon.

Kulcsszavak: Huawei AppGallery, Huawei
Tovább

Fontos magyar banki applikációkkal bővült a Huawei AppGallery

2022. április 21. -

Újabb pénzügyi alkalmazásokkal bővül a Huawei AppGallery: immár az egyesült MKB Mobil Appja, valamint az OTP MobilBank is elérhető QuickApp formájában az alkalmazás-áruházból. A vállalat saját appboltjában már szinte az összes fontos magyar banki alkalmazás megtalálható, emellett a közelmúltban számos új hazai applikációval bővült az áruház. A több mint 170 országban, illetve régióban elérhető AppGallery aktív felhasználóinak száma 2021 végére világszerte elérte az 580 milliót, több mint 432 milliárd alkalmazás letöltéssel.

Tovább

Fontos banki alkalmazással bővült az AppGallery

2021. december 26. -

A világ egyik legnagyobb fintech vállalata, a Revolut alkalmazása is elérhető decembertől a HUAWEI saját alkalmazásáruházában, az AppGalleryben. Az új partnerségnek köszönhetően a HMS-alapú készüléket használók ma már szinte minden fontos banki applikációhoz hozzáférnek, és NFC-s mobilfizetési megoldást is használhatnak. A vállalat emellett bejelentette, hogy megújult navigációs alkalmazása, a Petal Maps is, amely interaktív és intelligens funkciókkal bővült. Továbbá az utasszállító applikáció, a Bolttal történt közös fejlesztéssel is kiegészült a HUAWEI térkép. 

Tovább